Ackreditering

Välkommen till Göteborg Film Festival! Under elva dagar bjuder festivalen på 450 filmer från 80 länder samt ett späckat program med, seminarier, mötesplatser, nätverksarrangemang och branschaktiviteter såsom den svenska branschhelgen, Nordic Film Market och TV Drama Vision.

Ackrediteringen för 2018 öppnar i slutet av november.

Festivalens olika ackrediteringar


Network - ger dig tillgång till alla pressvisningar samt dagvisningar måndag-fredag (start innan 16.00), tillträde till såväl bransch- som publika seminarier och kringarrangemang. Den ger dig också exklusivt tillträde till festivalens branschcenter och du listas i Industry Guide som delas ut till alla ackrediterade. 

Pris: 900 SEK

Mer info

Industry - ger dig alla förmåner som Network-ackrediteringen samt tillgång till alla filmvisningar i festivalens program. Du kan säkra din plats i biograferna genom att hämta ut biljetter på vårt branschcenter samma dag som visningen. Industry ger dig även tillträde till works in progress-presentationerna på Nordic Film Market, i mån av plats, och du är välkommen till marknadens invigningsfest.

Pris: 1600 SEK
Mer info

Nordic Film Market - ger dig all förmåner som en Industry ackreditering, som tillgång till alla filmvisningar och works in progress-presentationer på Nordic Film Market samt inbjudningar till nätverksarrangemang för deltagarna i marknaden. Vi har endast ett begränsat antal av denna ackreditering till försäljning och den riktar sig främst till köpare och programmerare

Pris: 2500 SEK 
Mer info
 

Pressackreditering
Information om pressackreditering finner du här.

 

SEMINARIUM – TV DRAMA VISION:


TV Drama Vision - är ett årligt seminarium om tv-drama för den nordiska och internationella film- och tv-branschen. Föreläsare och nyckelpersoner insatta i branschen diskuterar de senaste trenderna och de mest spännande av kommande nordiska tv-draman presenteras. Seminariet äger rum 31 januari - 1 februari 2018.

Festivalhotell och branschcenter
Välkommen till vårt branschcenter på Hotell Scandic Rubinen. Som ackrediterad på festivalen är du välkommen att använda hotellet för nätverkande och möten. Här finns festivalens press-, gäst- och branschkontor. Det är även här du kan hämta ut biljetter till filmer och träffa vår kunniga personal. Mer info

Festival Scope – se festivalens filmer online
Som branschackrediterad får du tillgång till Festival Scope, där du kan se många av festivalens filmer online. För tillgång behöver du en Industry- eller Nordic Film Market-ackreditering och tillhöra en av följande kategorier inom film- och tv-branschen: distribution, filmfestival, tv, vod, filmorganisation, produktion, försäljning, press eller visningsorganisation. 

Anmäl dig till Göteborg Film Festivals branschnyhetsbrev för att ta del av det allra senaste.

 

volontarer_johannalundstrom7.jpg