Medlemsvisning 15 jan: Youth

Fredag 15 januari visar Göteborg Film Festival Paolo Sorrentinos Youth vid en exklusiv medlemsvisning på biograf Draken. Medlemmar är den här gången välkomna att ta med tre vänner till visningen och samma kväll är biljettkassan öppen för alla besökare – Plusmedlem eller ej.

Michael Caine och Harvey Keitel spelar rollerna som de bästa vännerna Fred och Mick i Sorrentinos vackra uppföljare till 2014 års Oscarsvinnare Den stora skönheten. På semester i ett grönskande Alperna försöker de utnyttja sina sista år i livet till max – men på lite olika vis: Fred, pensionerad kompositör och dirigent, har lagt arbetslivet bakom sig, medan Mick, fortfarande verksam regissör, frenetiskt arbetar vidare på vad han tror ska bli sitt sista stora verk. Men så dyker ett önskemål upp om att få se Fred hålla i dirigentpinnen igen – från ett minst sagt oväntat håll. 

Var: Biograf Draken, Olof Palmes plats
När: Fredag 15 januari klockan 18
Regi: Paolo Sorrentino
I rollerna: Michael Caine, Harvey Keitel, Rachel Weisz, Jane Fonda, Paul Dano mfl
Distributör: Scanbox
Svensk biopremiär: 22 januari

BILJETTER
Hämtas på biograf Draken torsdag 14 januari klockan 16-19 och fredag 15 januari från klockan 16. Max fyra biljetter per Plusmedlemskort. Alla som besöker medlemsvisningen är välkomna att köpa festivalbiljetter i biljettkassan, som har öppet till klockan 19. Den som inte är Plusmedlem visar upp sin biobiljett i stället för medlemskort. För den som inte är medlem går det också att köpa medlemskap i biljettkassan på Draken. Ordinarie biljettförsäljning öppnar 14 januari för Plusmedlemmar och 16 januari för allmänheten. Missa inte detta exklusiva tillfälle att köpa biljetter till årets festival! 
 

youth.jpeg