A Perfect Day – vårens första medlemsvisning

Humor, drama och spänning och en rollista med bland andra Tim Robbins och Benicio del Toro i medlemsfilmen A Perfect Day, onsdagen 30 mars på Bio Capitol. Biljetter finns att hämta på Macforum i Nordstan från och med långfredag.

A Perfect Day handlar om en grupp biståndsarbetare som försöker få bort ett kadaver ur en brunn i krigets Balkan. Problemet är att brunnen ligger mitt i en i allra högsta grad aktiv krigszon. Sophie är nykomlingen som vill hjälpa till, Mambrú har sett allt och vill åka hem, Katya var en gång förälskad i Mambrú, Damir vill att kriget ska ta slut och B vet inte vad han vill. Tillsammans har de allt som krävs för att det här ska bli en helt perfekt dag...

Plats: Bio Capitol, Skanstorget 1
Tid: 30 mars kl 18.30 (insläpp från kl 18)
Regi: Fernando Leòn de Aranoa
I rollerna: Tim Robbins, Benicio del Toro, Olga Kurylenko, Melanie Thierry och Fedja Stukan
Filmens längd: 1 tim 45 min
Biopremiär: 1 april
Distributör: TriArt

BILJETTER HÄMTAS HOS MACFORUM 
Önskar du hämta biljetter i förväg går detta att göra från och med långfredag kl 11 hos Macforum i Nordstan, Östra Hamngatan 16. Här hittar du Macforums öppettider i påsk. 

Två biljetter per plusmedlemskort gäller. Först till kvarn. Du kan också ta med dig ditt plusmedlemskort och visa i dörren vid visningstillfället. Bli plusmedlem här.

 

perfect_day.jpg